Steg 1
Mixa de våta ingredienserna förutom morötterna i en blender till en jämn smet, häll smeten i en stor skål och rör ner morötterna.
Steg 2
Blanda samman alla torra ingredienser väl i en separat skål. Tillsätt de torra ingredienserna under omrörning lite i taget i skålen med den våta blandningen.
Steg 3
Häll upp smeten i två smorda 10 cm springformar. Baka på 175 grader i mitten av ugnen i ca 15 minuter, de är färdiga när du får ut en ren sticka när du provsticker. Låt svalna ca 10 min och låt sedan svalna helt på galler.
Steg 4
Vispa ihop ingredienserna till frostingen till en krämig smet. Bre eller spritsa över ena botten, lägg på den andra och toppa med mer frosting.
Steg 5
Vispa ihop ingredienserna till frostingen till en krämig smet. Bre eller spritsa över ena botten, lägg på den andra och toppa med mer frosting.