Steg 1
Klä en brödform 9 x 23 cm med bakplåtspapper.
Steg 2
Mixa alla ingredienser till botten i en matberedare till en smulig deg. Tryck ut degen i brödformen.
Steg 3
Mixa alla ingredienser till fyllningen i samma matberedare till en jämn smet. Tillsätt mer vatten om fyllningen är för tjock. Fördela ut jämnt över botten. Strö över jordnötterna över fyllningen och tryck till de lätt.
Ställ in i frysen för att stelna i ca 20 minuter.
Steg 4
Smält chokladen tillsammans med kokosoljan över vattenbad eller i mikro.
Ta ut formen ur frysen och skär kakan i jämna bars. Doppa i chokladen och låt stelna på en bricka klädd med bakplåtspapper i kylskåp innan servering.
Steg 5
Smält chokladen tillsammans med kokosoljan över vattenbad eller i mikro.
Ta ut formen ur frysen och skär kakan i jämna bars. Doppa i chokladen och låt stelna på en bricka klädd med bakplåtspapper i kylskåp innan servering.