Steg 1
Blanda samtliga ingredienser till fyllningen i en skål och klicka ut ca 15 st lika stora klickar på en tallrik med hjälp av en tesked. Låt stå i frysen ca 45 min.
Steg 2
Blanda alla ingredienser till tahinadipen i en skål och smaka av med salt och peppar. Om blandningen är för tjock, blanda ner lite mer vatten.
Steg 3
Placera ingredienserna till paneringen i tre separata skålar. Ta en hummusboll i taget och rulla de först i mjöl, sedan mjölk och sist panko. Placera på en plåt täckt med bakplåtspapper och baka på ca 225 grader tills de är krispiga och gyllene.
Steg 4
SERVERA MED: Servera hummus poppers och tahinadip tillsammans med citronklyftor och färska grönsaker. Ringla även över lite granatäppelsirap.
Steg 5
SERVERA MED: Servera hummus poppers och tahinadip tillsammans med citronklyftor och färska grönsaker. Ringla även över lite granatäppelsirap.